Назустріч позашкільній освіті


2-4 листопада 2011 року культурна столиця України приймала учасників Всеукраїнського семінару-практикуму голів методоб’єднань та керівників гуртків з образотворчого мистецтва на тему: «Формування смаку та естетичних поглядів у дитини. Проблема відбору навчальної інформації», організованого МОНМС України та Українським державним центром позашкільної освіти.
Учасниками цього творчого дійства стала і ЛНАМ, зокрема викладачі та студенти І і VІ курсів. У перший день семінару з вітальним словом виступив Р.Т. Шмагало, декан факультету історії та теорії мистецтва, який зазначив, що ЛНАМ відкрита до співпраці з метою розвитку мистецької та позашкільної художньо-естетичної освіти. Р. Шмагало озвучив 10 кроків, які робить ЛНАМ назустріч художній культурі.
Факультет ІТМ гостинно прийняв 52 учасники з усіх областей України та запропонував цікаву програму перебування: презентацію факультету ІТМ, ознайомлення з навчально-методичним доробком викладачів, представлення завідувачем кафедри менеджменту мистецтва Боднаром О.Я. роботи спеціалізації «Педагогіка художньої культури», майстер-клас «Візуалізація формотворення в творчості», проведений приват-доцентом кафедри менеджменту мистецтва Нестеренком В.О. Про особливості підготовки фахівців художньої культури у ЛНАМ розповіла методист факультету ІТМ, викладач кафедри менеджменту мистецтва Гнатишин І. Л.
Гості залишились з хорошими враженнями та розїхались запалювати вогники творчості по Україні.


/* --------------------------------- SPOILER STARTS HERE ---------------------------------*/ /* --------------------------------- SPOILER ENDS HERE ---------------------------------*/ /* --------------------------------- PUT IN POST --------------------------------- Открыть спойлер --------------------------------- PUT IN POST ---------------------------------*/