Виставка «Художник на Майдані: минуле і сьогодення»


Шановні студенти та випускники Львівської національної академії мистецтв,
а також ЛДКДІУМ ім. І. Труша та інших художніх навчальних закладів!

Запрошуємо Вас взяти участь у виставці «Художник на Майдані: минуле і сьогодення», приуроченій до 2 річниці Євромайдану та Революції Гідності, яка відбудеться 22 листопада 2015 р. на пр. Свободи поблизу пам’ятника Т. Г. Шевченкові. 

Приймаються роботи на тему Майдану, Революції та їх наслідків для українського суспільства (АТО, реформи та ін.).
Не будьте байдужими! Намалюйте ваше ставлення до вказаних подій. Чи принесли вони якісь позитивні (чи негативні?) результати, чи не даремні всі ті події, ті сили та жертви, які ми зробили для нашого з Вами спільного майбутнього. Вони мають навіки закарбуватися в пам’яті нашого народу!

Сюжет, техніку виконання та формат роботи ви обираєте самостійно.
Роботи приймаються в Галереї ЛНАМ з понеділка, 16.11.2015 до п’ятниці, 20.11.2015 (10.00 – 16.30) за адресою м. Львів, вул. Кубійовича,38 (подвір’я лабораторного корпусу). 

Проект створено за ініціативи ГО «Арт-Модуль» за підтримки Львівської обласної державної адміністрації, спеціалізованого магазину художніх матеріалів «АртСкринька». 
Куратор проекту – Іван Білан, кандидат мистецтвознавства, викладач кафедри ІТМ ЛНАМ. К.т. 098 97 66 817. 
/* --------------------------------- SPOILER STARTS HERE ---------------------------------*/ /* --------------------------------- SPOILER ENDS HERE ---------------------------------*/ /* --------------------------------- PUT IN POST --------------------------------- Открыть спойлер --------------------------------- PUT IN POST ---------------------------------*/