Флеш-моб «Художнє обличчя Львова»

Львів позиціонується як культурна столиця України. Однак більшість жителів міста та його гостей майже нічого не знають про тих митців, які створили «художнє обличчя» Львова.
Студенти кафедри менеджменту мистецтва Львівської національної академії мистецтв вирішили популяризувати серед громадськості тих митців, які сформували мистецький простір міста і є «батьками» його культурної ідентичності.
Флеш-моб «Художнє обличчя Львова» розпочав серію заходів щодо популяризації постатей митців, які творили у м. Львові та їх здобутків.
Мета заходу: засвідчити жителям і гостям, що Львів є містом великих митців, містом творчості та високої художньої культури.
23 червня 2013 року о 14:00 у різних точках Львова учасники заходу склали портрети різних митців (кожен з 20 рівних частин) та тримали їх протягом 10 хвилин.
 
Місце проведення флеш-мобу:
1) Біля Львівської міської ради - Площа Ринок № 1 (портрет І.Левинського);
2) Біля пам‘ятника Т.Г. Шевченка – проспект Свободи (портрет І.Труша);
3) У подвір‘ї Львівської національної академії мистецтв – вул. Кубійовича № 38 (портрет Е. Миська);
4) У подвір‘ї художньої школи ім.О.Новаківського – вул. Глінки № 1а (портрет О. Новаківського);
5) Біля Музею Ідей – вул. Валова № 18 (портрет Є.Дзиндри).
Очікувані результати: Підвищити рівень зацікавленості широкої громадськості, найперше молоді, до мистецьких здобутків і постатей м.Львова.
  Get Adobe Flash player
/* --------------------------------- SPOILER STARTS HERE ---------------------------------*/ /* --------------------------------- SPOILER ENDS HERE ---------------------------------*/ /* --------------------------------- PUT IN POST --------------------------------- Открыть спойлер --------------------------------- PUT IN POST ---------------------------------*/